Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Handgemaakte keukens Brabant

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Koopt u één van de handgemaakte keukens van DRÉ Tailor made Furniture in Brabant, dan kunt u kwaliteit verwachten. Wij zijn gespecialiseerd in interieur op maat. Op basis van uw wensen maken we een uniek ontwerp en leveren wij maatwerk keukens in onder meer Brabant. Want als geen ander weten wij het; iedere woonwens en ruimte is uniek. Neem alvast eens een kijkje in ons online portfolio. Hier krijgt u een impressie van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van maatwerk keukens, gemaakt in Brabant.

Handgemaakte keukens en meer in Brabant

Wat voor type keuken wenst u? Benut u het liefste zoveel mogelijk ruimte en kiest u voor doorgetrokken bovenkasten? Voorziet u uw keuken van blum laden en binnen laden die praktisch in gebruik én ergonomisch verantwoord zijn? Of laat u uw fronten van uw laden het liefste spuiten in een hoogwaardige lak? Deze mogelijkheden bieden wij allemaal. Maar ook voor andere meubels binnen uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Want naast een van onze handgemaakte keukens leveren wij divers maatwerk vanuit Breda in Brabant. U kunt hierbij denken aan:

  • Wandkasten;
  • Inloopkasten;
  • Badkamermeubels;
  • Bed ombouwen;
  • Bio-haarden;
  • Tuinmeubels.

Kom vandaag nog met ons in contact. Wij luisteren graag naar uw wensen voor bijvoorbeeld een keuken op maat in Brabant en omgeving. Op basis van deze wensen ontwerpen wij een unieke keuken, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een keukenblad van caesarstone.

Neem contact op voor één van de maatwerk keukens in Brabant en omgeving

Wellicht bent u binnenkort trotse eigenaar van een maatwerk keuken; gemaakt middels ons uitmuntende vakmanschap. Hiervoor neemt u contact op door een e-mail te sturen of te bellen naar het nummer 0031 162 714456. Kies voor één van onze handgemaakte keukens of een ander meubel op het gebied van woning-, winkel-, project- of kantoorinrichting, gemaakt in Brabant.

 

Andere interessante pagina’s:

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?