Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Interieur op maat

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Een interieur op maat dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Een interieur op maat voor zowel bedrijven als de particulier

Van een totaalconcept inrichting tot aan slechts een enkel meubel en van de inrichting van een kantoor en vergaderruimte tot de inrichting van uw woning. Voor zowel bedrijven als particulier voorzien wij de interieurbouw vanuit Breda, dichtbij Bavel. Een aantal voorbeelden van meubels die wij realiseren zijn:

  • Bureaustoelen en bureaus;
  • Opbergelementen;
  • Balies;
  • Badkamermeubels;
  • Keukens;
  • Radiator ombouwen.

Zodra wij met u afgestemd hebben wat voor maatwerk wij realiseren, kiezen wij samen met u het materiaal uit. Enkele voorbeelden van deze materialen zijn RVS, kunststoffen, glas en diverse houtsoorten zoals MDF, fineer een massief hout. Door ons als interieurbouwbedrijf in te schakelen in Breda nabij Bavel weet u zeker dat u het maatwerk ontvangt waar u altijd al van heeft gedroomd!

Maak uw interieur af met prachtige haarden in Breda 

Voor een warm interieur is een sfeerhaard dé uitkomst. Voorzie een grote hal van statige maatwerk haarden of verwerk een kleine sfeerhaard in een meubelstuk. Door de nieuwste technologieën kunt u elk interieur voorzien van vuur, zonder dat u rook, geur of as ervaart! Omdat er geen rookkanaal nodig is kunt u een haard aanschaffen als u eigenaar bent van een appartement of woning waar de mogelijkheid voor een rookkanaal niet aanwezig is. In welke ruimte ziet u graag een haard terug?

Kom vandaag nog met ons in contact!

Verwezenlijken wij als interieurbouwbedrijf uw interieur op maat in Breda, nabij Bavel? Uw interieurwensen maakt u aan ons kenbaar door te mailen of bellen. U bereikt ons op het nummer 0031 162 714456.

 

Andere interessante pagina’s:

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?