Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Een interieur op maat voor uw woning in Breda

Een interieur op maat dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is; dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw, en gevestigd in Breda (nabij Bavel). Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Een interieur op maat voor zowel bedrijven als particulieren in Breda en omgeving

Van een totaalconcept inrichting tot aan slechts een enkele kast op maat, en van de inrichting van een kantoor en vergaderruimte tot de inrichting van uw keuken. Voor zowel bedrijven als particulieren voorzien wij de interieurbouw vanuit ons bedrijf, dicht bij Bavel. Een aantal voorbeelden van meubels die wij realiseren zijn:

  • Bureaustoelen en bureaus
  • Opbergelementen
  • Balies
  • Badkamermeubels
  • Keukens
  • Radiator-ombouwen

Zodra wij met u afgestemd hebben wat voor maatwerk wij gaan realiseren, kiezen wij samen met u het materiaal uit. Enkele voorbeelden van deze materialen zijn RVS, kunststoffen, glas en diverse houtsoorten zoals MDF, fineer een massief hout. Door ons voor interieurbouw in te schakelen voor uw project in Bavel of omgeving, weet u zeker dat u het maatwerk ontvangt waar u altijd al van heeft gedroomd. Een interieur op maat laten maken was nog nooit zo makkelijk, als door onze specialisten uit Breda.

Maak uw interieur af met prachtige haarden

Voor een warm interieur is een sfeerhaard dé uitkomst. Voorzie een grote hal van statige maatwerk haarden of verwerk een kleine sfeerhaard in een meubelstuk. Door de nieuwste technologieën kunt u elk interieur voorzien van vuur, zonder dat u rook, geur of as ervaart! Omdat er geen rookkanaal nodig is, kunt u ook een haard aanschaffen als u eigenaar bent van een appartement of woning waar de mogelijkheid voor een rookkanaal niet aanwezig is. In welke ruimte ziet u graag een haard terug?

Kom vandaag nog met ons in contact!

Wilt u een interieur op maat in uw woning in Breda? Schakel dan DRÉ Tailor made Furniture in. Als bedrijf in interieurbouw zijn we werkzaam in onder andere Bavel en omgeving. Neem contact met ons op om uw interieurwensen te bespreken. Bel ons op 0031 162 714456 of stuur een e-mail naar info@dre-tmf.nl.

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?