Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Kast op maat Breda

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Een kast op maat wordt voor u verwezenlijkt in Breda. Zoekt u een praktische, hoge boekenkast? Of een design wandkast om fraaie kunstwerken te tonen? In wat voor geval dan ook; bij DRÉ Tailor made Furniture zijn vrijwel alle wensen bespreekbaar. Kom vandaag nog met ons in contact om uw droomkast kenbaar te maken.

Complementeer uw interieur met een kast op maat, gemaakt in Breda

Iedere woonruimte is uniek. Dat begrijpen wij. Bent u al een tijd op zoek naar een kast op de woonboulevard, maar vindt u nét niet die ene afmeting? Maak u zich geen zorgen. Door ons vakmanschap in te schakelen kunt u een kast van hoogwaardige kwaliteit en in de mooiste materialen verwachten. U vindt bij ons onder meer de volgende kasten:

  • Ladekasten;
  • Boekenkasten;
  • Wandkasten;
  • Inloopkasten.

Hebben wij met u doorgesproken welk type kast u graag gemaakt wenst te hebben? Dan kiezen wij gezamenlijk voor een geschikt materiaal. U kunt denken aan materialen zoals kunststoffen, hout, glas, RVS en polyester. Vervolgens bouwen wij de kasten, zoals inbouwkasten en ladekasten, op maat in Breda.

Kasten, zoals inbouwkasten, op maat in Breda

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; in beide gevallen bent u bij ons van harte welkom. Want naast woninginrichting zijn wij ook een ervaren partij op het gebied van projectinrichting, kantoorinrichting en winkelinrichting. Graag gaan wij met u om tafel zitten. We luisteren naar uw wensen; die een centraal uitgangspunt vormen voor het ontwerpproces. Neem alvast eens een kijkje in ons online portfolio. Hier kunt u zien wat voor kasten, zoals inbouwkasten op maat, wij hebben gerealiseerd in Breda.

Zitten wij binnenkort met u om tafel?

Heeft u vragen over één van de kasten, zoals inbouwkasten, gemaakt door ons in Breda? Kom dan met ons in contact! U kunt hiervoor een e-mail sturen of u belt naar het telefoonnummer 0031 162 714456.

 

Andere interessante pagina’s:

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?