Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Kies voor een kast op maat bij ons in Breda

Een kast op maat wordt voor u verwezenlijkt in Breda. Zoekt u een praktische, hoge boekenkast? Een design wandkast om fraaie kunstwerken te tonen? Of wilt u juist inbouwkasten op maat laten maken voor uw woning in Breda? In wat voor geval dan ook; bij DRÉ Tailor made Furniture in Breda zijn vrijwel alle wensen realiseerbaar. Kom vandaag nog met ons in contact om uw droomkast kenbaar te maken.

Complementeer uw interieur met een kast op maat, gemaakt in Breda

Iedere woonruimte is uniek. Dat begrijpen wij. Bent u op de woningboulevard in Breda al een tijd op zoek naar een kast op maat, maar vindt u nét niet die ene afmeting? Maakt u zich geen zorgen. Door ons vakmanschap in te schakelen kunt u een kast van hoogwaardige kwaliteit en in de mooiste materialen verwachten. U vindt bij ons in Breda onder meer de volgende kasten op maat:

  • Ladekasten
  • Boekenkasten
  • Wandkasten
  • Inloopkasten

Weet u welk type kast u op maat door onze specialisten in Breda wilt laten maken? Dan kiezen we samen met u voor een geschikt materiaal. Denk hierbij aan materialen zoals kunststof, hout, glas, RVS en polyester. Vervolgens bouwen wij de kasten, zoals inbouwkasten en wandkasten, op maat in Breda.

Kasten, zoals inbouwkasten, op maat in Breda

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; in beide gevallen bent u bij ons van harte welkom. Want naast woninginrichting zijn wij ook een ervaren partij op het gebied van projectinrichting, kantoorinrichting en winkelinrichting. Graag gaan wij met u om de tafel zitten. We luisteren naar uw wensen voor een interieur op maat en nemen die mee tijdens het ontwerpproces. Neem alvast eens een kijkje in ons online portfolio. Hier ziet u wat voor kasten, zoals inbouwkasten op maat, wij zoal hebben gerealiseerd in Breda.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van de kasten, zoals inbouwkasten, gemaakt door ons in Breda? Of bent u benieuwd naar de rest van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@dre-tmf.nl of bellen naar het telefoonnummer 0031 162 714456. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?