Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Een keuken op maat laten maken bij ons in Breda

Bij DRÉ Tailor made Furniture kunt u een keuken op maat laten maken voor uw woning in Breda of omgeving. Ziet u het al voor u? Uw woonruimte wordt optimaal benut én heeft de uitstraling zoals u het altijd al in gedachten had. Kies voor prachtige materialen zoals hout, caesarstone en gehard glas. Daarnaast ontzorgen wij en nemen wij, indien gewenst, de volledige verbouwing op ons.

Een keuken op maat laten maken in Breda op basis van een functioneel ontwerp

Voordat u een keuken op maat gaat laten maken bij ons in Breda, luisteren we eerst goed naar uw wensen. Deze staan bij ons altijd centraal en vormen het uitgangspunt voor het ontwerpproces. Kenmerkend aan het ontwerp is dat er een hoge esthetische waarde aan hangt en dat het ontwerp ook erg functioneel is. Uw ruimte wordt optimaal benut en ingericht. Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan wij over op de uitvoering ervan. Dankzij ons uitmuntende vakmanschap kunt u de allerbeste kwaliteit verwachten. Kies voor prachtige materialen en voor ladefronten gespoten met een hoogwaardige lak. Heeft u uw nieuwe keuken op maat laten maken in Breda en is deze klaar om geïnstalleerd te worden? Maar heeft u nog een keuken in uw huidige woning die er eerst uit moet? Geen probleem! Naast het bouwen van een nieuwe keuken nemen wij ook de verbouwing van uw huidige keuken op ons.

Kom met ons in contact om uw keuken in Breda op maat te laten maken

Wilt u een keuken op maat laten maken door ons bedrijf in Breda? Of heeft u interesse in onze verdere dienstverlening op het gebied van interieurbouw en woninginrichting? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. U stuurt hiervoor eenvoudig een e-mail naar info@dre-tmf.nl of belt ons op 0031 162 714456.

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?