Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Keuken op maat laten maken

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Bij DRÉ Tailor made Furniture kunt u een keuken op maat laten maken. Ziet u het al voor u? Uw woningruimte wordt optimaal benut én heeft de uitstraling zoals u het altijd al in gedachten heeft. Kies voor prachtige materialen zoals hout, caesarstone en gehard glas. Daarnaast ontzorgen wij en kunnen wij de volledige verbouwing op ons nemen.

Een keuken op maat laten maken in Breda op basis van een functioneel ontwerp

Voordat u een keuken op maat maakt in Breda luisteren wij eerst naar úw wensen. Deze staan bij ons altijd centraal en vormen ook nog eens het uitgangspunt voor het ontwerpproces. Kenmerkend aan het ontwerp is dat er een hoge esthetische waarde aan hangt en dat het ontwerp ook nog eens functioneel is. Uw ruimte wordt optimaal benut en ingericht. Zodra het ontwerp met u afgestemd is gaan wij over op de uitvoering. Met ons uitmuntende vakmanschap kunt u de allerbeste kwaliteit verwachten. Kies voor prachtige materialen en voor ladefronten, gespoten met een hoogwaardige lak. Heeft u de keuken op maat laten maken in Breda en is deze klaar om geïnstalleerd te worden? Maar heeft u nog een keuken in uw huidige woning die er eerst uit moet? Geen probleem! Naast het bouwen van een nieuwe keuken nemen wij ook de verbouwing van uw keuken op ons!

Kom met ons in contact om uw keuken in Breda op maat te laten maken

Heeft u een interessant project op het gebied van woninginrichting bij ons gezien? Wellicht is het het overwegen waard om dit te combineren met een fraaie haard. Zo geeft u meteen wat extra sfeer aan uw woonruimte. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. U stuurt hiervoor eenvoudig een e-mail of u belt naar het nummer 0031 162 714456.

 

Andere interessante pagina’s:

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?