Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Wij zijn dé meubelmaker in Breda

Dé meubelmaker in Breda, nabij Oosterhout, is DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd in uniek maatwerk, waarin uw wensen centraal staan en het uitgangspunt vormen van het ontwerp. Zowel de esthetische waarde als de functionaliteit van het ontwerp staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u benieuwd welke meubels onze meubelmaker voor u op maat kan maken in uw woning in Breda of Oosterhout? Kom dan vandaag nog met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Waarmee kan de meubelmaker in Breda, dichtbij Oosterhout, u van dienst zijn?

Voor diverse inrichtingen bieden wij vanuit Breda meubels op maat aan. Of u nu particulier of een zakelijk klant bent; wij zijn u graag van dienst. Zo kunnen wij binnen de volgende inrichtingen maatwerk bieden:

  • Kantoorinrichting
  • Winkelinrichting
  • Projectinrichting
  • Woninginrichting

Wilt u een uniek detail verwerken in uw inrichting? Wellicht is het toevoegen van een haard de uitkomst. Door de nieuwste technologieën is het mogelijk om elk interieur te voorzien van vuur zonder dat er rook, geur of as vrijkomt. Op deze manier heeft u niet alleen meubels op maat, maar creëert u ook een gezellige sfeer in u woning in Breda.

Meubels op maat worden gemaakt van de mooiste materialen in Breda

Zijn we gezamenlijk tot een ontwerp gekomen? Dan is het tijd voor de uitvoering. Met ons uitmuntend vakmanschap bent u gegarandeerd van een geweldig eindresultaat. Tijdens de uitvoering gaat de meubelmaker uit Breda, in de buurt van Oosterhout, aan de slag met de beste materialen. Materialen zoals bijvoorbeeld glas, hout, marmoleum en RVS. Bent u een zakelijke klant? Dan werken wij samen met architecten, woningbouwstichtingen en aannemers. Zo weet u zeker dat u volledig ontzorgd wordt en u het hele project aan ons kunt overlaten.

Mail of bel en bespreek uw wensen

Kiest u voor ons als meubelmaker en laat u uw meubels op maat maken in Breda, nabij Oosterhout? Dat horen we graag! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast op maat laten maken, maar ook meubels voor uw keuken of kantoor vallen onder de mogelijkheden. Bel ons op 0031 162 714456 of stuur een e-mail te sturen via info@dretmf.nl.

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?