Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Meubelmaker Breda

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

Dé meubelmaker in Breda, nabij Oosterhout, is DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd in uniek maatwerk, waar uw wensen centraal staan en het uitgangspunt vormen van het ontwerp. Zowel de esthetische waarde als de functionaliteit van het ontwerp staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u benieuwd welke meubels wij voor u op maat maken in Breda? Kom dan vandaag nog met ons in contact om de mogelijkheden door te spreken.

Waarmee kan de meubelmaker in Breda, dichtbij Oosterhout, u van dienst zijn?

Voor diverse inrichtingen bieden wij vanuit Breda meubels op maat. Of u nu particulier of een zakelijk klant bent; wij zijn u graag van dienst. Zo kunnen wij binnen de volgende inrichtingen maatwerk bieden:

  • Kantoorinrichting;
  • Winkelinrichting;
  • Projectinrichting:
  • Woninginrichting.

Wilt u een uniek detail verwerken aan uw meubelstuk? Wellicht is het toevoegen van een haard de uitkomst. Het oog wil namelijk ook wat, nietwaar? Het is namelijk met de nieuwste technologieën mogelijk om ieder interieur te voorzien van vuur. U ervaart sfeer zonder rook, geur of as!

Meubels op maat worden gemaakt van de mooiste materialen in Breda

Zijn we gezamenlijk tot een ontwerp gekomen? Dan is het tijd voor de uitvoering. Met ons uitmuntend vakmanschap bent u gegarandeerd van een geweldig eindresultaat. Tijdens de uitvoering gaat de meubelmaker in Breda, in de buurt van Oosterhout, aan de slag met de beste materialen. Materialen zoals bijvoorbeeld glas, hout, marmoleum en RVS. Bent u een zakelijke klant? Dan werken wij samen met architecten, woningbouwstichtingen en aannemers. Zo weet u zeker dat u volledig ontzorgd wordt en uw project volledig aan ons over kunt laten.

Mail of bel en bespreek uw wensen

Kiest u voor ons als meubelmaker en laat u uw meubels op maat maken in Breda, nabij Oosterhout? Dat horen we graag! Maar we begrijpen dat u eerst de nodige vragen wilt stelen of uw wensen wilt bespreken. Kom met ons in contact door te bellen naar 0031 162 714456 of door een e-mail te sturen.

 

Andere interessante pagina’s:

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?