Uniek project in Raamsdonksveer

Datum artikel: 25 maart 2009

  • Opdrachtgever: AtexLicht te Raamsdonksveer.
  • Design: AtexLicht.
  • Project: realisering totaal concept inrichting diverse ruimtes.

Interieur en licht is nauw met elkaar verbonden, het een versterkt het ander in de beleving en bewustwording van uw omgeving of het nu thuis is of op de werkplek. Atex licht is een uniek project dat tot stand gekomen is in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en architecten.

De werkplekken op de begane grond alsmede de kasten en de balies zijn vervaardigd door DRÉ Tailor made Furniture. De bovenverdieping is een beleving op zich. Iedere ruimte heeft zijn specifieke belevingskenmerken en een geheel eigen karakter. De entree brengt u terug in de geschiedenis van het licht. De garderobe brengt u in hemelse sferen en op het toilet waant u zich terug in de tijd van de barok. De verschillende presentatieruimtes bieden de perfecte gelegenheid om de toepassingen van licht in de praktijk te laten zien. De vergaderruimte is een beleving op zich. In deze ruimte vindt u rust en inspiratie en alle comfort door een juiste combinatie van de elementen in de inrichting.

DRÉ Tailor made Furniture heeft zorg gedragen voor de gehele vervaardiging dit totaalconcept. Voor zowel wat betreft de vloeren, wanden, plafonds en natuurlijk de meubelen. De wandkasten geven genoeg ruimte om documentatie te herbergen, tevens is er door ons een ingebouwde keukenunit annex bar gerealiseerd welke ook ruimte biedt voor de aansturing van beeld en geluid. Lichtbeleving in samenhang met een uniek interieur, vooruitstrevend en innovatief op het gebied van interieur en licht.

Zie hier voor meer foto’s »

    

NIEUW: PLANIKA fires bij DRÉ Tailor made Furniture.

Datum artikel: 25 maart 2009
DRÉ Interieurbouw laat u kennis maken met a new sense of fire.

DRÉ Tailor made Furniture is de nieuwe dealer voor Planika fires. Planika fires biedt tal van mogelijkheden voor maatwerk haarden die branden op de milieuvriendelijke Bio Ethanol van Fanola®.

Vuur geïntegreerd in moderne meubelen die elk interieur voorzien van vuur, warmte en gezelligheid! Met behulp van de nieuwste technologie brengt Planika Fires de intieme sfeer van vuur terug naar de huiskamer. Zonder rook, geur, of as! De haarden branden op Fanola® Bio Ethanol. Vanwege de zeer schone verbranding is geen rookkanaal nodig. Om die reden ook perfect toepasbaar in appartementen en bestaande woningen die geen mogelijkheid hebben voor een rookkanaal. U kunt de haarden geheel naar eigen keuze plaatsen in de ruimte.

DRÉ Tailor made Furniture biedt u ook de mogelijkheid om deze haarden in een uniek eigen maatwerkmeubel in te bouwen. Stelt u eens voor uw eigen ontworpen salontafel op wandmeubel voorzien van een vuurelement. Zo creëert u uw eigen beleving in uw interieur.

Hoe werkt het? 
Alle Planika Fires branden op de milieuvriendelijke Bio Ethanol van Fanola®. Bij de verbranding komt slechts waterdamp en koolstofdioxide vrij, dezelfde stoffen die wij uitademen. En geen rook, geur, as of andere vervelende bijkomstigheden. Om deze redenen is geen schoorsteenkanaal nodig. Installatie van de producten is ook zeer eenvoudig, in de meeste gevallen kunt u al binnen tien minuten van de speelse vlammen genieten.

Is het veilig? 
Voor de veiligheid van haar gebruikers heeft Planika al bij de constructie van de producten en compositie van de Fanola® Bio Ethanol nagedacht. Om deze veiligheid te garanderen heeft planika de producten laten onderzoeken door verschillende instanties. 
De veiligheid van de producten en de brandstof is bevestigd door de TUV, SITAC, PZH en CNBOP. Deze instanties gaven na onderzoek een positieve mening betreffende het gebruik en de verkoopcondities van de Planika Fires.

Zie hier voor meer foto’s »

NIEUW: DRÉ TmF OUTDOOR DESIGN

Datum artikel: 25 maart 2009

In het drukke leven van heden ten dage wordt thuis, zowel binnen als buiten van een steeds groter belang. Tot rust komen, lekker genieten, lekker eten samen met vrienden of gezin in een comfortabele omgeving, zijn voorbeelden van wensen die er zijn voor het ontwerpen van een interieur.

Ook in Nederland is het buitenleven steeds belangrijker aan het worden, binnen wordt steeds meer buiten. Zo veranderen ook de wensen ten aanzien van comfort en styling in de buitenruimte. Daarvoor hebben we een geheel nieuwe ontwikkeling op de markt gebracht; outdoor maatwerkmeubelen, meubelen voor buiten geheel naar uw wens op maat gemaakt.

Buitenmeubelen voor zien van de luxe en comfort die u binnen heeft, ook voor wat betreft de zitkwaliteit. DRÉ TmF maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van de kussens, het zitcomfort dat u gewend bent van binnen kunt u nu ook buiten ervaren. De kussens zijn in diverse afwerkingen leverbaar zo ook met originele skai speciaal geschikt voor buitengebruik en in diverse kleuren leverbaar.

De meubelen zijn leverbaar in massief eiken of teak. De frames van de meubelen zijn vervaardigd van staal voorzien van een speciale poeder coating, deze frames zijn ook leverbaar in rvs.

De meubels zijn leverbaar als dinner lounge set ( tafel met lounge stoelen), loungebed, side table, footstool.

Een aantal elementen van Planika fires zijn ook geschikt om buiten toe te passen. Dit maakt het mogelijk om ook buiten planika fires in uw tafel of meubel te plaatsen.

American Shutters

Datum artikel: 16 november 2005
DRÉ Tailor made Furniture ontwikkelt op dit moment een nieuwe produktlijn en springt daarmee in op een nieuwe en steeds populairder wordende trend. American Shutters zijn verstelbare louvredeuren, waarvan de houten lamellen gekanteld kunnen worden. De American Shutters zijn een mooi alternatief voor gordijnen, lamellen of luxaflexen. Ze zijn toepasbaar binnen ieder type interieur, van rustiek tot modern en ze zijn een echte blikvanger in een interieur. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Stuur ons dan een bericht.

Wat dacht u van leer op uw vloer en wanden?

Datum artikel: 25 jan 2005
Traditie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat u het genot van dit nieuwe produkt kunt ervaren. De hoogwaardige kwaliteit van lederen vloeren en wanden zijn als door de natuur zelf ontworpen. Een tijdloos oppervlak, wat zijn sublieme schoonheid zal bewaren.
Link: Blackstock Leather Inc.

Furniture Linoleum

Datum artikel: 24 jan 2005
In interior and furniture design the choice of the materials is of paramount importance when it comes to the appreciation and success of the product. Forbo offers interior and furniture designers an extensive range of contemporary linoleum products suitable for countless applications for decorative surfacing.
Link: Furniture Forbo Linoleum

Plexiglas Design

Datum artikel: 23 jan 2005
Een nieuw trendsetter in interieur design is het gebruik van plexiglas in verschillende vormen en kleuren. Iedere gewenste kleur, tot 40 mm dik is leverbaar. Om ook tot in detail perfect te zijn, is er een lijmsysteem ontwikkeld dat de schoonheid van dit materiaal onderstreept.
Link: Plexiglas