Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Wandkast op maat

dat niet alleen een hoge esthetische waarde heeft, maar ook nog eens functioneel is. Dit kunt u verwachten van DRÉ Tailor made Furniture. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw, en gevestigd nabij Bavel in Breda. Laat u binnenkort een interieur op maat door ons ontwerpen?

U ervaart vele voordelen aan een wandkast op maat. Uw bedrijfsruimte of woningruimte wordt slim ingedeeld én u heeft extra ruimte om waardevolle documenten op te bergen of fraaie kunstwerken en dierbare foto’s in te presenteren. Bij DRÉ Tailor made Furniture zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Voor welke ruimte heeft u een wandkast nodig?

Waarvoor laat u een wandkast op maat maken?

Voorkom loze ruimte bij een trap en voorzie deze van een praktische kast. Voorzie een muur op kantoor van een lange wandkast voor het opbergen van mappen. Of laat een grote wandkast van de mooiste houtsoorten op maat ontwerpen die deels als tv-meubel dient. Wij leveren uniek maatwerk, want als geen ander weten wij hoe divers ruimtes zijn. Of u nu op zoek bent naar een meubel voor uw woning, kantoor of winkel; voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij dé partij op het gebied van uniek maatwerk.

Vragen? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over één van onze projecten? Of wilt u graag een wandkast op maat door ons laten ontwerpen en uitvoeren? Kom met ons in contact! U stuurt hiervoor een e-mail. Belt u liever? Dat kan ook! U bereikt ons op het telefoonnummer 0031 162 714456.

 

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?