Bedrijven en particulieren

Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook voor particulieren met een specifieke wens staan wij klaar

l

Design

Kwaliteits maatwerk door vakmanschap zorgt steeds weer voor unieke designs

Kracht

Onze kracht is dat wij meedenken met de klant

Uw wensen

Uw wensen staan centraal

Laat een wandkast op maat maken bij ons in Breda

U ervaart vele voordelen van een wandkast op maat in uw woning of bedrijfspand in Breda. De ruimte wordt op deze manier namelijk slim ingedeeld en u heeft extra plek om documenten op te bergen of kunstwerken en foto’s te presenteren. Bij DRÉ Tailor made Furniture zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Voor welke ruimte heeft u een wandkast nodig?

Waarvoor laat u een wandkast op maat maken bij ons in Breda?

Voorkom loze ruimte bij een trap en voorzie deze van een praktische kast. Kies voor een lange wandkast op kantoor voor het opbergen van mappen. Of laat een grote wandkast van de mooiste houtsoorten op maat ontwerpen voor uw woning in Breda. Wat uw wensen ook zijn; wij leveren uniek maatwerk. Als geen ander weten wij hoe divers ruimtes zijn. Of u nu op zoek bent naar een meubel voor uw woning, kantoor of winkel; voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij dé specialist op het gebied van uniek maatwerk.

Vragen? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over een van onze projecten? Of wilt u graag een wandkast op maat laten maken door onze specialisten in Breda? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@dre-tmf.nl of bel ons op 0031 162 714456. Wij staan u graag te woord!

Contactformulier

Zin om tijdens een kop koffie uw plannen te bespreken?